Hulp aan Oekraïne

Hulpgoederen uitdelen in het oosten van OekraïneIn de afgelopen twee jaar heeft Irina Linnyk (directeur van Het Anker) met een team van vrijwilligers regelmatig reizen georganiseerd naar het oosten van Oekraïne. De oorlog heeft vergaande gevolgen en de nood is groot, met name  in de onbezette gebieden dichter bij de frontlinie. Lang niet iedereen heeft de mogelijkheid om te vluchten. In het najaar zal Margreet ook meegaan op reis, om mensen te bemoedigen en hulp te verlenen. Graag zouden we zoveel mogelijk mensen willen helpen. Voor 250-300 pakketten gevuld met levensmiddelen, verzorgingsproducten en medicijnen is ongeveer €15.000 nodig. Helpt u mee?

U kunt hier via iDeal doneren of uw gift over maken op rekeningnummer IBAN NL05 INGB 0009 2775 92, BIC INGBNL2A t.n.v. Stichting Vrienden van Zjitomir o.v.v. projectnummer  8724.

Hieronder vindt u verdere berichten over deze reis. Margreet geeft regelmatig updates die we hier plaatsen, maar ook op facebook, instagram en in digitale nieuwsbrieven.